Otsisid märksõna "kohvikud lääne-virumaal"

Kurva Kodu pubi

Kurva Kodu pubi asub Rakvere kesklinnast eemal, linna ühe peatänava ääres. Rakvere pubi Kurva Kodu võlub einestajaid mõnusa interjööri ning maitsvate koduste toitudega, millel mekk nagu vanaema tehtutel. Kurva Kodu pubis saad nautida hubases atmosfääris häid koduseid toite.

Vaata esitlust

skoor
0.0

Saada e-mail

La Boheme restoran

Vihula mõisas asub üks ilusamaid esmaklassilisi restorane Eestis. Oma üksikasjalikult taastatud originaalsete põrandate ja laeornamentide, maalide ja moodsa Skandinaavia mööbliga on restoran meeldiv ühendus traditsionaalsest vanast ja moodsast minimalismist. Kõrged laed, suured aknad vaatega mõisapargile, kamin ja klaver...

Vaata esitlust

skoor
0.0

Saada e-mail

Laada Café

Laada Café on Rakvere Keskväljaku vahetus läheduses paiknev hubane kohvik. Oma varajaste avamisaegade tõttu oleme just sobiv söögikoht hommikusteks einestamisteks. Meie menüü on lai ja hinnad taskukohased. Kohviku ruumides saate pidada sünnipäevi või muid koosviibimisi kuni 30-liikmelise seltskonnaga (II korrusel) ja...

Vaata esitlust

skoor
0.0

Saada e-mail

Lahemaa Kohvikann

Lahemaa Kohvikann on 2008. aastal Lahemaa rahvuspargis Palmse mõisa vahetus läheduses avatud kohvik-restoran. Meie eesmärgiks on hellitada oma külalisi valitud jookide ja isuäratavate, hoolikalt valmistatud roogadega. Meie maja pakub sulle 60-kohalist külalisruumi ja 50-kohalist päikeseterrassi. Kogu aasta jooksul pakume...

Vaata esitlust

skoor
0.0

Saada e-mail

Lounge restoran Fresco

Pakume mitmekülgset menüüvalikut eri maailma paigust, rikkalikku joogimenüüd ning sõbralikku teenindust. Ainulaadne võimalus on näha kuidas söök valmib Teie endi silme all. Lounge restoran mahutab 86 inimest, suvel lisandub 25kohaline väliterass. Avarust lisavad suured aknad ja palju valgust.

Vaata esitlust

skoor
4.3

Saada e-mail

Musta Täku Tall

Ainulaadne miljöö, maitsvad toidud ja lahke pererahvas on alati teie tarvis olemas. Jäneda mõisa tööhobuste talliks 1888. aastal ehitatud hoone on kasutusel suure kõrtsina, kuhu mahub korraga laudade taga pidutsema 300 külalist. Musta Täku Tallis 1999.a. suvel alanud Elmari Simmanitega pandi alus traditsioonile, mis...

Vaata esitlust

skoor
0.0

Saada e-mail

Mõedaku Puhkekeskus

Mõedaku Spordibaasi hostel asub Lääne-Virumaal, Rägavere vallas, Mõedaka külas. Mõedaku Spordibaas on sobilik koht lastelaagrite, kokkutulekute pidamiseks, laste sünnipäevade, firma pidude ning seminaride korraldamiseks. - Meil saab tegeleda matkamise, metsajooksu, kepikõnni, jalgrattasõiduga, talvel lisaks...

Vaata esitlust

skoor
0.0

Saada e-mail

O Kõrts

Lahemaa rahvuspargist populaarsest suvituskohast Võsult leiad omanäolise O Kõrtsi. O Kõrts asub Võsu südames, rannale väga lähedal, Kõrtsil on suur väliterrass. Pakume sulle aastaringselt rikkalikku menüüd ja nädalavahetuseti meeleolukaid pidusid.

Vaata esitlust

skoor
3.3

Saada e-mail

Park-Hotell Palmse restoran

Park-Hotell Palmse restoran asub Lahemaa rahvuspargis Palmse mõisakompleksi endises viinaköögis. Suvehooajal pakume sulle restoranis maitsvat maahotelli restoranile omapärast menüüd. Aastaringselt saad siin nii sünnipäevapidusid kui ka pulmi läbi viia. Talvehooajal toimuvad meil restoranis kaminatule paistel hubased loenguga...

Vaata esitlust

skoor
0.0

Saada e-mail

Perepubi

Perepubi on soodne ja hubane söögikoht Tallinn-Narva mnt. vahetus läheduses Haljalas. Kohvikusse mahub einestama 35 inimest. Pakume võimalust pidada sünnipäevi ja muid seltskondlike koosviibimisi. Nädalavahetustel on Sul võimalik nautida elavat muusikat.

Vaata esitlust

skoor
0.0

Saada e-mail

Pihlaka kohvik

Pihlaka kohvik on Rakveres Keskväljaku läheduses asuv hubane koht nii hommiku-kui ka lõunapausideks. Meie juures saad nautida nii sooja toitu kui ka AS Pihlaka häid torte ja kooke. Kohvikust saad kooke ja torte tellida ning ka kaasa osta.

Vaata esitlust

skoor
5.0

Saada e-mail

Pizzeria Vesuvio

Pizzeria Vesuvio on Tapa linnas asuv hubane söögikoht. Meie valmistatud pitsasid võid nautida nii 30-kohalises kohvikus kui koju kaasa osta. Pizza valmistamine võtab aega 15 kuni 20 minutit. Lapsed saavad ooteajal joonistada ja lauamänge mängida. Võimalus toitu ka ette tellida.

Vaata esitlust

skoor
0.0

Saada e-mail

Pubi Vatsu Juures

Hubane söögikoht Pubi Vatsu Juures asub 1km kaugusel Tamsalust, Uudeküla-Tamsalu ristil. Meie ruumikas maakivihoone mahutab kuni 120 inimest. Majas on meil piljard, territooriumilt leiad ragbiplatsi. Tule meie juurde sööma, pidu pidama või spordihuvilise sõpruskonnaga spordiülekandeid vaatama!

Vaata esitlust

skoor
0.0

Saada e-mail

Pubi Wesenbergh

2013 aasta oktoobris avatud Wesenbergh pubi on mõeldud kõigile inimestele, kes tahavad õdusalt õhtut veeta ja korralikult einestada. Nädalavahetusel mängib elav muusika.

Vaata esitlust

skoor
0.0

Saada e-mail

Rakvere Kuur-Saal

Rakveres Wesenbergh hotelli vahetus läheduses asuv söögikoht on sobiv koht lõunapausideks ja seltskondlikeks koosviibimisteks. Avar peosaal pakub võimalust korraldada pidusid kuni 150. külalisega seltskonnale. Kuursaali ümbritseb avar aed ja väikesed veesilmad, meie toidud on maitsvad ja hinnad sõbralikud.

Vaata esitlust

skoor
0.0

Saada e-mail